Referenties Tanya als muziekdocente

Referenties Tanya als muziekdocente:

Sinds september 2016 heeft onze dochter Hannah harples bij Tanya.
We zijn erg tevreden over Tanya als muziekdocente, Hannah gaat vanaf de eerste les met plezier naar haar harples.
Ook als ze een keer weinig heeft kunnen oefenen is Tanya altijd positief en herhaalt ze de les van de voorgaande week.
Bij aanvang van de lessen kregen we duidelijke informatie rondom het huren van een harp, kosten hiervan en adressen waar dit kon.
Tanya is heel geduldig en vriendelijk, dit zorgt ervoor dat onze kinderen (inmiddels zit onze andere dochter ook op les bij Tanya) zich op hun gemak voelen.
Tanya herhaalt de noten en doet soms ook spelletjes om noten te oefenen. Ook kregen we informatie mee om op een leuke manier (app) thuis de noten te oefenen.
Ook het stimuleren, complimenteren van Tanya werkt erg positief.
De kwaliteit van de lessen is erg goed, Tanya sluit goed aan bij het niveau van een kind, stimuleert en motiveert en vraagt niet teveel.
Hierdoor blijven de lessen leuk. Hannah komt altijd enthousiast terug. Ze krijgt prive lessen waardoor ze veel aandacht krijgt.
Ook de keuze van boeken is goed en Tanya staat open voor suggesties.
Ik zou Tanya zeker adviseren als muziekdocente voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Marieke Vogel

Het pianogeluid was voor mij altijd al fascinerend, alleen het spelen ervan was nog een mysterie. Na het zoeken van een plek om dit instrument te leren, ben ik terecht gekomen bij Tanya. Daar heb ik het een en ander geleerd en had ik veel plezier.
Elke week was het spannend om te zien hoe ver ik ben en wat er nog gaat komen.
Uiteindelijk ben ik zelf ook meer liedjes gaan leren naspelen. Door de technieken die we geoefend hadden in de les, kon ik steeds meer geavanceerde liedjes spelen.
Vervolgens wanneer ik het liedje kon spelen gaf Tanya mij wat tips waardoor het nog mooier ging klinken.
Ook met de lessen probeerde Tanya het uiterste uit mij te halen om de liedjes uit het lesboek zo mooi mogelijk te spelen. Daarvoor ben ik heel dankbaar want nu heb ik meer gevoel voor het pianospelen.
Dus niet alleen leert Tanya jou hoe je piano moet spelen, maar ze leert je ook het gevoel van een piano te krijgen, en dat is een geweldig gevoel!

Nighel Malaha

Referenties Tanya als muziekdocente

Tanya is een prettige, vriendelijke en geduldige pianodocente.
Na jaren niet te hebben gespeeld, ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen en mijn pianospel weer op kan pakken. Ze weet je te motiveren en legt dingen goed uit (ik word nog wel een toonsoort-pro). Dankzij haar maak ik fijne vorderingen!

Nienke Kuipers

Referenties Tanya als muziekdocente

Met een echtgenoot die haast dagelijks piano speelt en een mooi instrument in huis vond ik op mijn 45-ste dat het er eindelijk eens van moest komen dat ik voor het eerst van mijn leven pianolessen zou gaan nemen.
Dit heb ik 4 jaar bij een andere muzieklerares gedaan, ben er toen mee gestopt en dacht “dit leer ik nooit”. Totdat ik 6 jaar later een “flyer” van Tanya in de bus kreeg en mijn man erop aandrong dat ik het toch echt weer eens moest proberen.
En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.
Ik heb nu anderhalf jaar les van Tanya en heb bij haar geleerd wat ik eerder in die 4 jaar bij lange na nog niet had geleerd.
Natuurlijk valt en staat alles met “oefenen”. Echter, het geduld, de rust, de oefentips en het enthousiasme van Tanya hebben mij enorm geholpen. Ook de variatie in, voor mij bekende en leuke muzieknummers, helpt enorm.
Kortom, een fijne en professionele pianolerares die ik van harte aanbeveel.

Judith van Weezel

Referenties Tanya als muziekdocente

Vanaf mijn 13de tot mijn 16de heb ik orgel gespeeld, daarna was het niet meer “cool” en heb ik er verder niets meer mee gedaan. Maar ik heb mezelf altijd wel beloofd ooit piano te gaan spelen.
En dan eindelijk op mijn 45ste het licht gezien.
Maar wat een verschil met hoe ik les kreeg vroeger en nu! Ik vind het zelf erg prettig te weten dat ik les krijg op conservatorium niveau. Het was verbazend te ontdekken (vooral voor Tanya)  dat ik van mijn vroegere leraar nooit had geleerd hoe ik de maten moest tellen of te letten op mijn vingerzetting. In een half jaar heb ik meer geleerd van Tanya dan toen in 3 jaar!
Je krijgt van Tanya een degelijke basis mee, vanaf het begin logisch opgebouwd, maar op een goede en precieze  manier waardoor je al vrij snel merkt dat je piano spel opeens gewoon klopt en vooruit schiet! En de lesboeken zijn leerzaam én leuk, als je eenmaal door de kinderliedjes fase heen bent 😝
Ik kan het iedereen aanraden die twijfelt!

San Schumans

Pianoles in Schiedam

Dat het op mijn 45-ste nog zou lukken om noten te leren lezen en piano te spelen, had ik nooit gedacht.
Maar het lukt me uiteindelijk door de rustige en vooral geduldige lessen van Tanya!

Kasja Boudesteijn

Pianoles in Schiedam

Lieve juf,

Je geeft altijd hele leuke en gezellige pianolessen!!
Ik stuur deze kaart omdat er ook geen betere
piano juf is dan u!

Jessie Bakker

Referenties Tanya als muziekdocente

Tanya is rustig en erg geduldig tijdens een pianoles.
Ze is enthousiast als je voldoende hebt geoefend, maar is dat een keer niet gelukt, dan stimuleert ze je met een vrolijke glimlach om het toch nog eens te proberen.
Ze zorgt voor voldoende variatie d.m.v. verschillende lesboekjes en zelf iets meenemen wat je wilt leren spelen is ook prima.
Kortom, een hele prettige pianolerares!

Liesbeth Offerman

Pianoles in Schiedam

Onze kinderen gaan elke week met groot plezier naar hun duo pianoles in huiselijke sfeer. Ze voelen zich helemaal op hun gemak bij Tanya.
Wij als ouders zijn aangenaam verrast hoe ze zo snel al spelenderwijs de leukste melodieën  op de piano hebben leren spelen.
De voorspeelavonden die elk half jaar worden gegeven in een bejaardentehuis zijn een prachtige kroon op hun werk.
Elke keer weer een feestje om te zien voor al het publiek.

Angelique Bakker

Referenties Tanya als muziekdocente

Het feit dat onze zoon Christian (8) de laatste tijd veel plezier heeft gekregen in het pianospelen, is misschien wel het beste compliment voor “juffrouw Tanya”.
In onze beleving is ze vriendelijk, ervaren en geeft ze de kinderen veel structuur en orde, wat bijdraagt aan een gelijkmatige opbouw van vaardigheden, muzikaal inzicht en plezier.
We gaan graag verder met de lessen!

Myrjam de Jonge-Tan

Pianoles in Schiedam

Zelf heb ik nu bijna 3 jaar pianoles bij Tanya wat mij enorm bevalt, de boeken zijn overzichtelijk en haar lesmethode is duidelijk.
Als het niet direct lukt dan wordt er extra aandacht aan gegeven of Tanya herhaalt het in andere lessen. Zo weet ik nu wat mijn valkuil is en waar ik extra aandacht aan moet geven.
De lessen zelf vindt ik prettig, niet te gehaast en het gaat er bij Tanya om dat je het goed onder de knie krijgt.
Ook al vraag je meerdere keren hetzelfde, Tanya blijft zeer geduldig.
Ik ben geen pianowonder maar door haar lessen blijf ik het leuk vinden en blijf ik met plezier pianospelen.

Inge de Bruin

Referenties Tanya als muziekdocente

Tanya is een zeer betrokken en enthousiaste lerares met engelengeduld. Ze legt goed uit en herhaald waar nodig.
Mijn dochter en ik hebben nu ruim een jaar pianoles. We spelen op mooie piano’s in een gezellige, uitnodigende ruimte.
Ik vind het erg fijn dat Tanya veel geduld heeft. Ze legt goed uit en bij het reguliere lesmateriaal biedt ze ook nog allerlei extra’s aan zoals liedjes uit de Top 40, al dan niet vereenvoudigd, of stukjes die we samen kunnen spelen (4-mains).

Danielle Hageman

Pianoles in Schiedam

Ik vind de muzieklessen bij Tanya heel prettig. Het lesmateriaal, de studietips en de omgang en betrokkenheid vind ik van groot belang.
Ik ben niet zo piepjong meer, maar de pianolessen die ik volg daar heb ik reuze veel plezier in. Ook de manier van uitleggen is voor mij heel erg belangrijk er wordt niets overhaast gedaan, lekker alles op je gemak.
Een pluim voor de pianolerares.

Lida Zuijdam

Keyboardles in Schiedam

Tanya is als lerares zeer professioneel, betrokken en geduldig, ook als je wat meer tijd nodig hebt om de oefenstof te leren.
De lessen ervaar ik als professioneel, evenals het lesmateriaal en de studietips zijn handig en nuttig.
Als het spelen niet goed lukt helpt ze met aantekeningen in het lesboek en met mee te spelen.
Zelf heb ik een zwerversleskaart (10-lessen kaart) wat afspraken maken naast andere activiteiten makkelijker maakt.

John Schilder

Harples in Schiedam

De harplessen zijn altijd heel prettig. Hoewel ik toch 10 jaar gitaarles heb gehad leer ik nu met harples dingen over de theorie die ik nooit eerder heb gehoord.
Dit vertelt Tanya in kleine beetjes zodat ik nooit het idee krijg dat ik ineens heel veel moet weten of onthouden , maar ik heb wel het gevoel dat ik echt nieuwe dingen leer. 
Natuurlijk is de harp helemaal nieuw voor mij en daar komt de theorie nog eens bij. Leuke lessen!

Karin Kuilman

Keyboardles in Schiedam

Mijn zoon Quinten gaat al bijna 4 jaar lang met veel plezier naar keyboardles. Tanya is een lieve juf die met rust en veel enthousiasme de muzieklessen verzorgt en er voor zorgt dat de lessen ook nu in de puberteit erg leuk blijven met oa. bladmuziek met de songs die de jeugd nu aanspreekt!

Karin van Noorloos

Keyboardles in Schiedam

Op mijn eigen tempo krijg ik keyboard les van Tanya. Zij legt alles heel goed uit. Ook al vraag je iets meerdere keren aan haar, dan blijft ze rustig. Door haar vele jaren ervaring geeft ze ook goede tips en trucs. Iedere week ga ik met plezier naar keyboard les, want dan heeft ze me weer gemotiveerd met allerlei nieuwtjes.

Gerard Oosterveen

Keyboardles in Schiedam

Voordat ik bij Tanya les kreeg zat ik bij de muziekschool op les. Maar in een paar lessen had ik al meer geleerd bij haar als in 2 jaar bij de muziekschool.
De lessen zijn altijd leuk en ik ga altijd weer met veel plezier naar de les.
Er wordt afgewisseld tussen liedjes uit het boek en uit de Top 40 wat er voor zorgt dat je een groot aantal genres leert spelen.
Al met al vind ik het bij Tanya super leuk en is het zeker aan te raden om bij haar muzieklessen te volgen.

Robbin Sonneveld

Harples in Schiedam

Tanya is een vriendelijke lerares die harples geeft van hoge kwaliteit in haar gezellige muziekstudio.
Ze houdt rekening met de beperkingen van haar leerlingen van alle leeftijden.
Zeer zeker een aanrader!

Trudy en Sandra

Tanya Tienpont

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op "Natuurlijk, Tanya!". Meer over de cookies kun je lezen in mijn Privacyverklaring.